Bravalo BVBA

Tel: 03 500 01 96
De badkamer van uw dromen

Geniet dankzij Bravalo bvba te Schoten van uw gerenoveerde badkamer op maat

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Bent u het beu om steeds maar naar die lelijke badkamertegels te kijken? Snakt u naar wat meer comfort? Hoog tijd dan voor een nieuwe badkamer!

Een badkamer renoveren doet u natuurlijk niet in 1, 2, 3. Het vraagt niet alleen de nodige kracht om alles uit te breken, maar ook het juiste materiaal om dit zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Wij bij Bravalo kunnen u hierbij helpen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector zijn wij uw ideale partner voor het renoveren van badkamers. Wij beschikken namelijk niet alleen over de nodige knowhow, maar geven u ook graag professioneel advies over hoe uw nieuwe badkamer het best in te richten. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op om uw project te bespreken! Wij zijn werkzaam in de regio Antwerpen, Deurne en Schoten.

Volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie

Bravalo voert zowel gedeeltelijke als volledige badkamerrenovaties uit. Het uitbreken en plaatsen van vloertegels, nieuwe badkamermeubels plaatsen, het kraanwerk vervangen, dergelijke kleine werken behoren zeker tot ons takenpakket. Ziet u het echter groots en wilt u de volledige badkamer vervangen? Ook dan kunt u een beroep doen op onze vakmannen.

Waarom Bravalo de beste keuze is

Welke werken u ook wenst uit te voeren, bij Bravalo kunt u rekenen op een betaalbare prijs. Bovendien stellen wij onze vakkennis graag ter beschikking en staan wij u bij het kiezen van de badkameronderdelen graag bij met raad en daad. Daarnaast garanderen wij ook steeds een prijsofferte op maat van uw project; transparant en overzichtelijk, zodat u precies weet waarvoor u betaald hebt.

Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact op voor een gratis prijsofferte!