Bravalo BVBA

Tel: 03 500 01 96
Snelle plaatsing tegen scherpe prijs

Snel kokkerellen in uw vernieuwde keuken? Bravalo bvba te Schoten zorgt voor een vlotte plaatsing

Is uw keuken aan vervanging toe en bent u op zoek naar een geschikte vakman? Kies dan voor de professionele aanpak van Bravalo. Dankzij onze jarenlange ervaring en vlot teamwork, wordt deze klus snel en efficiënt geklaard. Kleine renovatie of totaalrenovatie? U bent altijd welkom!

Keukenrenovatie van A tot Z

Bravalo garandeert een kwalitatieve totaalrenovatie van uw keuken; van de afbraakwerken tot de volledige installatie van alle keukenkasten, de aansluiting van alle keukentoestellen en zelfs eventuele binnenwerken. Eens wij klaar zijn met de werken, kunt u meteen aan de slag om een heerlijk gerecht tevoorschijn te toveren. Gemakkelijk, niet? Bovendien kunt u ook nog eens rekenen op een snelle en correcte plaatsing en een degelijke afwerking met oog voor detail.

Waarom kiezen voor Bravalo

Bravalo beschikt niet alleen over meer dan 15 jaar ervaring, maar zet deze kennis ook graag in om u zo goed mogelijk professioneel advies aan te bieden. Bovendien dragen wij onze stiel hoog in het vaandel en doen wij er alles aan om zo flexibel en efficiënt mogelijk te werk te gaan. Ons doel is uw tevredenheid!

Aarzel daarom niet en neem vandaag nog contact op om uw project met ons te bespreken en een gratis offerte aan te vragen.