Bravalo BVBA

Tel: 03 500 01 96
Zowel grote als kleine werken!

Voor al uw verbouwingen, slechts één adres: Bravalo bvba te Antwerpen!

Denkt u eraan te verbouwen of renoveren? Bent u zelf geen handige Harry? Of hebt u graag de zekerheid van professioneel werk dat kwaliteit garandeert? Dan kan Bravalo u verder helpen.

Al meer dan 15 jaar zijn wij ervaren in het uitvoeren van allerhande verbouwingswerken. Of het nu gaat om het renoveren van uw keuken, het vernieuwen van uw badkamer of het laten plaatsen van een aanbouw, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bravalo biedt een uitgebreid dienstenpakket aan

Bravalo voert in de regio Antwerpen,  Deurne en schoten zowel kleine als grote verbouwings- en renovatiewerken uit. U kunt bij ons terecht voor:

Onze troeven?

Naast het feit dat ons team kan terugvallen op jaren ervaring en wij over de geschikte materialen beschikken, garanderen wij ook een correcte opvolging van alle werken en een snelle service. Daarbovenop bieden wij ook nog zeer competitieve prijzen aan, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u waar voor uw geld krijgt. 

Overtuigd van onze vakkennis?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de aanvraag van een gratis prijsofferte! Samen met u bespreken wij graag uw project en bieden wij u een oplossing op maat aan.